Poikani 4v Batman & Robin kakku

20140408-170423.jpg
Kakussa on pojan toiveiden mukaan Batman&Robin koriste ja kaakao kakkupohja. Täytteeksi haluttiin paljon suklaata sekä mansikkaa. Tein toiseen väliin fazeriinatäytteeen ja toiseen valkosuklaa mansikkatäytteen. Pohja on kostutettu pakastemansikoiden mehulla sekä maidolla. Kostutuksen jälkeen pohja on voideltu lemon curdilla ja sitten lisätty täyte jonka päälle on laitettu sulatettuja ja valutettuja pakastemansikoita. Toinen kerros tehty samallalailla. Kokosin kakun ylösalaisin vuokaan ja seuraavana päivänä kumosin kakun vadille. Kakun pintaan on levitetty 1 prk vaniljatuorejuustoa tarttumapinnaksi kaulintamassalle.

20140408-163840.jpg
Päällystin punaiseksi värjätyllä kaulintamassalla kakun niin että se näyttää vähän kuin räjähdykseltä joita batman sarjakuvissa on. Suikaleisiin sivelin vähän glitterigeeliä sekä ripottelin kimalletta. Sitten vielä tekemäni koristemaalaus päälle.

20140408-170238.jpg
Reunat pursotin vatkatulla Flora vispillä käyttäen koripunos tyllaa. Reunalle laitoin vielä tekemäni Batman ja Robin logot.