Kävijämäärätietoa

Tammikuun 25 päivä 2007 vaihdettiin serveriä joten en muista edellisvuoden kävijämäärää. Tuon serverin vaihdon jälkeen tähän päivään mennessä on kävijämäärä yhteensä:

232224

Kiitos teille kaikille kävijöille!

kiitti.jpg

Kommentit piristävät aina ja niitä olisi mukava lukea enemmänkin!

28 replies
 1. cebic
  cebic says:

  heissan.
  oikeassa olit, niissä värirakeissa on E120… ja iso liuta muitakin e-aineita.
  onnea vaan hienosta kävijämäärästä!

 2. Heta
  Heta says:

  Kiitoksia Cebic! Niinpä tietysti että sisältävät sitä ainetta niin en voi niitä kokeilla 🙁

 3. Pekkateemu
  Pekkateemu says:

  Jep.. pakkaa olemaan noissa turkkilaispaikoissa välillä vähän ymmärtämisvaikeuksia. Parhaimpia kokemuksia on se, kun kepappisetä kysy kastikkeesta, että “tulinen vai mieto?” vastasin “tulinen”.. siihen setä: “tulinen loppu”. Näin on käynyt myös eräälle kaverillenikin =) Hassua touhua.

 4. cebic
  cebic says:

  heh, olihan tuo vähän sellasta et sotkua tuli. kuitenkin, kun hallitsee tekniikan, joka on opittu täytetyistä patongeista, niin ei pitäs elämän kaatua tacoihinkaan.
  mulle tosiaan ihan uus ja kiva kokemus nuokin. tortilloihin jo vähän kyllästynyt, vaikken niitäkään ole aikoihin syönyt.
  harmi vaan et niin isoissa paketeissa myydään kaikki… ite haluisin esim ostaa tyyliin 200g jauhelihapaketteja tai vaikkapa vaan 100g… tai 1-2 kanafilettä, tortillat ja tacot liian isoissa paketeissa jne… yksinasuvia ei kyllä ruokateollisuus pahemmin muista ja sit menee kauheesti ruokaa hukkaan!

 5. cebic
  cebic says:

  saako muuten udella, minkä ikäinen sie olet? tutkiskelin blogiasi ja tietoa on löytänyt, ja jotenkin luulen, että sotken siut mielessäni johonkin toiseen bloggaajaan…

 6. Heta
  Heta says:

  Joo voishan ne olla jotkut vähän pienemmissä paketeissa.mut ainahan voi pakastaa osan. tosin kuivatuotteita ei tietenkään voi. Blogini oli ennen nimellä Hessun höpötykset jos siihen sotket minut,sama henkilö siis olen. Minä oon vuosimallia-85.

 7. cebic
  cebic says:

  Noni, ilmankos 🙂
  Joo, oli kyl pakko tilata. Sit eilen töissä jossain alan lehdessä oli juttu, et kotimaisetkasvikset.fi:ssä voi tilata jonkun kokoustarjoilukirjasen… pitäs sekin nyt käydä tilaamassa sitten. toisaalta ois ihan kiva keksii kaikkee muitaki paikkoja josta vois pyytää jotain näytteitä 😛

 8. Heta
  Heta says:

  Joo mä olen pyytänyt näytteitä ja reseptikirjasia aika monesta paikkaa jotkut lähettää ja joistain ei kuulu mitään.

 9. Evelin
  Evelin says:

  Heipä hei Heta,

  Ajattelin nyt vain tulla kommentoimaan yleisestä kommentoimisen ilosta, kun en ole pitkään aikaan muistanut kommentoida. =) Meillä odottelee nyt jääkaapissa ainkset erääseen reseptiisi, setaisi olla ruokalista vuorossa huomenna tai ylihuomenna, joten kiitos hyvistä ohjeista. =)

 10. Heta
  Heta says:

  Voi miten ihana kuulla evelin! Kiitos hirmusesti! saako udella että mitä reseptiä aijot kokeilla? 🙂

 11. Evelin
  Evelin says:

  Meillä syödään huomenna broileria yhdysvaltalaisittain. Se kuulosti hyvältä ja meille sopialta ruoalta. 🙂 Voin sitten huomenna kertoa, mitä meillä tykättiin toteutuksesta. 😉

 12. Evelin
  Evelin says:

  Hmm…kokeileminen pitikin jättää huomiseksi. Meni tänään pääsykokeissa niin myöhään, ettei sen jälkeen enää jaksanut ruveta laittamaan ruokaa, tilattiin pizzaa… 😀

 13. Heta
  Heta says:

  Pizza on kyllä hyvä ratkaisu silloin kun on kiire tai jos on mennyt myöhään ruoanlaitto 🙂

 14. Evelin
  Evelin says:

  Hmm…tänään siis syötiin sitä jenkkiläistä kanaa, pienin muutoksin, mutta hyvää oli se. Ja onneksi jäi vielä huomiseksi evääksikin. =) Pitää vaan vielä keittää riisiä, kun sitä riitti vain yhteen kertaan. Tai ehkä ostan huomenna työmatkalla nuudeleita?

 15. Heta
  Heta says:

  No hyvä että se maistui teille! juu minä söin nuudeleiden kanssa sitä sillon ku tehtiin ja niiden kanssa se ainakin oli hyvää.

 16. Heta
  Heta says:

  en ole lomalla. en vain ole ollut koneella muutamaan päivään. katson laittamasi sähköpostin töistä päästyäni. 🙂

 17. Evelin
  Evelin says:

  Hei! Minnekkäs sinä olet kadonnut. Sitä olen jo pidempään pohtinut… Tosin on itselläkin ollut niin kiireitä, ettei juuri ole ruokablogia ehtinyt päivittämään, mutta jos nyt taas yrittäisi kunnostautua… =)

Comments are closed.