Eläinlääkäri reissu

Mä olin tänään eläinlääkärissä. Mulla oli virtsassa bakteereja ja vähän kiteitä jotka tosin olivat jo hojoamaisillaan. Sain antibiottikuurin. Kun päästiin kotiin niin mun jalat ei totellu yhtää. Mut oli kuulemma nukutettu. Mä oon yrittänyt vähän kävellä mut Heta aina ohjaa mut takas tähän pedille ja laittaa peiton päälle. Tässä onkin ihan hyvä nukkua kun on vähän pää pyörällä.

tessukka.jpg

Susu on ollut ihan hassu siitä saakka kun mut tuotiin kotiin. Se kattoo mua kummasti ja varmaan luulee että sille tehään kohta jotain kans. Se on kai vähän huolissaan että mikä mua oikein vaivaan.

1 reply
  1. Diego
    Diego says:

    Kyllä se siitä… Kummaa ainetta se nukkumatin tuote kun laittaa jalat ja kaikki paikat ihan veteliks… Mä kuulemma vaikutin ihan supisuomalaiselta urholta kolmen promillen humalassa kun yritin kävellä.

Comments are closed.