Henkilökunnan häirintää

Näin pitää aina tehdä eli häiritä niin paljon kun mahollista. Mä osaan tuon häiritsemisen monella tapaa. Tässä yksi hyvä tapa. Eli löhöä juuri niiden papereiden päällä mitä omistaja juuri tarvitsisi. Heta yrittää tässä liimata lehdestä leikattuja reseptejä vihkoon mut en mä anna näitä, tässä on just hyvä paikka.

sussu001.jpg

3 replies
  1. Aina
    Aina says:

    Hei just tuolla tavallahan sitä pitää tehdä. Minä olen myös erikoistunut siihen, että menen kaikkien papereitten päälle. Ihan parasta on, jos joku levittää sanomalehden lattialle. Minkähän takia muuten kukaan ei ole tehnyt niin pitkään aikaan…

  2. Heta
    Heta says:

    Joo sanomalehdet on älyttömän siistejä juttuja.niissä voi makaa just sen sivun päällä mitä yritetään lukee tai sit niihin voi hyökkäillä alle kun käännetään sivua.

Comments are closed.