Namskis narua!

Kaikki narut on niin maukkaita,parhaimpia on ohuet sähköjohdot esim.jouluvalojen tai kaiuttimien johdot.

 Ei tätäkään kai syödä sais kun tää kuulemma ei oo lelu..onpas!!! 

Tässä meidän täystuho eli susu taas vauhdissa.Jäi vaan vähän kiinni touhuistaan mutta ei näytä haittaavan.

2 replies
  1. Diego
    Diego says:

    Terve.. kivalt tää teidän bloginne vaikuttaa ihanan kotoisa ja viihtyisä. Mukava että löysitte mun blogiin saakos sinne laittaa linkin tänne ??? ja muuten hyvää joulua ja railakastra uuttavuotta !

  2. Heta
    Heta says:

    Juu kiva että tulit vastavierailulle.tää nyt on vielä vähän kesken kun nää meijän jutut vaan siirrettiin tuolta emännän blogista.täytyy vähän muokata tätä omanlaiseksemme.laita vaan linkki sun sivuille.Ja joulu nyt jo meni mutta uudenvuodentoivotuksia!

Comments are closed.