Miniherkkupullat

Kaarina Roinisen-Kodin parhaat juhlat kirjasta .

Miniherkkupullat
n.60 kpl

2½ dl maitoa
25 g hiivaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kardemummaa
n.8 dl vehnäjauhoja
125 g margariinia

Tee noista pullataikina. Katso teko-ohje korvapuustien kohdalta jos ei ole muistissa miten tämä toteutetaan.

Päälle:

150 g mantelimassaa
1-2 rkl kermaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
½ tl kanelia

Pyöritä pullataikinasta n.60 pientä pullaa ja pane leivinpaparin päälle pellille. Kohota. Leikkaa mantelimassa pieniksi kuutioiksi ja laita kapeahkoon korkeaan kulhoon. Mittaan joukkoon muut aineet ja vatkaa sähkövatkaimella seos tasaiseksi. Siirrä seos pursottimeen.Voitele pullat keltuaisilla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paina jauhotetuilla sormilla pullien keskelle syvennykset. Pursota nokare manteliseosta syvennyksiin. Paista 225 asteessa uunin keskitasossa 7-10min.